Wihii. Nyt se aiemmin mainitsemani tulitikku loistaa vähän kirkkaammin.

Ensinnäkin, nyt on viikonloppu ja näen Emilian huomenna. Ihanaa päästä puhumaan suomea. Sitten, lauantaina pääsen Salzburgiin, pois isäntäperheen luota. Se on aina hyvä juttu. Kyllä, en tahdo olla ilkeä, tai mitään. (tai itserakaspaska, kuten tukihenkilöni kuvaili minua..) Mutta ei sitä tunteilleen voi mitään.

En voi mitään myöskään tunteilleni sitä yhtä poikaa kohtaan. Se poika on ihana (okei, sillä ei ole maailman lupaavin nimi, mutta ei se nimi miestä pahenna...) Oi että rakastan suomalaisia sananlaskuja, kyllä. Rakastan kaikkea Suomessa. Enkä enää yhtään ihmettele, miksi me suomalaiset ollaan ensimmäisiä PISA-testeissä. Koska ainakin näiden koulusysteemi on aivan perseestä. Mua angstituttaa se aika usein :D Tai siis, on hyvä olla suomalainen, vaikkei aina sitä tulekaan ajatelleeksi.

Eräs nimeltämainitsematon ystäväni muistaa aina sanoa, että pitää enemmän keskieurooppalaisista ihmisistä, koska ne ovat niin avoimia ja ystävällisiä. Ja miten suomalaiset ovat niin kylmiä. Tämä tyttö on siis viettänyt neljä viikkoa Sveitsissä ja tuntee siis todella hyvin keskieurooppalaisen ihmistyypin. Joo, mutta minusta se on välillä melko ahdistavaa, että ihmiset tulevat niin lähelle... Hehee, keskustelin tästä asiasta erään brasilialaisen tytön kanssa, ja se sanoi itävaltalaisten olevan kylmiä x) Se on aina niin suhteellista.

Olenko jo kertonut siitä meksikolaisesta pojasta, joka kertoi mulle, että Suomessa kaikki kuuntelee hevimetallia ja pojilla on pitkät hiukset? x) Ih, se oli ihku <3

No, huomenna on lomaa. Onneksi. Itävallan kansallispäivä, jee. Mennään isäntäperheeni ja Emilian kanssa Canuntoniin. En ole varma, mikä se on, mutta epäilen roomalaiskaivauksia. Hehe. Ja lauantaina Salzburg <3 Toivottavasti siellä olis paljon vaihtareita messissä. Mää ja Emilia kuitenkin ainoot. Hehe. Jee.Mutta juu. Mää meen ehkä 10.11 Sunrise Avenuen keikalle, jos vaan saan hankittua liput. Aww. Ihanaa päästä näkeen suomalaisbändi täällä. <3 Odotan sitä innoissani.
Pitäis ostaa synttärilahja Steffille ja Nooralle, lisäks isälle jotain ko on se isänpäivä kohta. Jooh. Ehkä sieltä Salzburgista löytyy jotain. Ehkä.

Eli siis tällä hetkellä olen vittuuntunut, mutta silti odotan viikonloppua innoissani. Kyllä. Ja mulla on ikävä.